open
dagen

Bruiloft

De Raedtskelder is een prachtige intieme locatie om te trouwen. Laat uw huwelijksvoltrekking onder de oude gewelven voltrekken, schuif in stijl aan voor een heerlijke lunch of een diner en dans tot in de kleine uurtjes als de kelder is omgetoverd tot een sfeervolle feestzaal.

U kunt elk moment van uw huwelijksdag vieren in de Raedtskelder. Ideaal wanneer u vanuit het Stadhuis direct afdaalt voor een lunch, diner of receptie.
Het is uiteraard ook mogelijk om uw gehele bruiloft volledig door de Raedtskelder te laten verzorgen. We ontlasten u graag, zodat u een prachtige dag heeft. Zonder zorgen, maar mét sfeer, intimiteit en heerlijk eten.

De Raedtskelder biedt vele mogelijkheden als het om trouwen gaat. Vanzelfsprekend is de zaalverhuur exclusief: alleen u en uw gasten worden ontvangen. 

Wilt u de mogelijkheden doornemen en uw mooiste dag samen met ons vorm te geven? Wij gaan graag met u om tafel om de opties door te nemen en met u mee te denken. Bel ons op 078 – 635 635 8 of laat uw gegevens achter op de contactpagina.