Keuzebuffet

  • Vanaf € 16 p.p.

Stel zelf uw buffet samen! Onderstaand vindt u alle onderdelen waar een buffet uit kan bestaan. U kunt zelf een goed uitgebalanceerd buffet samenstellen met de gerechten van uw voorkeur. In de tabel vindt u de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Elke tabel geeft aan hoeveel gerechten u per onderdeel kunt uitkiezen.

Alle buffetten worden standaard aangeboden met vers brood en smeersels.

Heeft u echter speciale wensen en/ of vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag!

In de tabel vindt u de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Elke tabel geeft aan hoeveel gerechten u per onderdeel kunt uitkiezen.

  • DIVERSE SOEPEN

Diverse heerlijke soepen afgestemd op het seizoen. Geserveerd met vers stokbrood, kruidenboter en roomboter en bijpassend garnituur. Vraag naar de mogelijkheden of suggesties!

 

  • MAALTIJDSALADES/ KOUDE GERECHTEN

Pasta fusilli/tonijn salade (koud)
Een salade van tri colore fusilli met tonijn, lente ui, kappertjes en een roomdressing, gegarneerd met diverse soorten vis

Huisgemaakte rundvleessalade
Een salade op basis van rundvlees, rijkelijk gegarneerd met diverse vleeswaren en bijpassend garnituur

Luxe aardappel/ vissalade
Een vissalade gegarneerd met diverse soorten vis zoals, zalm, heilbot, garnalen, en zeevruchten, gegarneerd met lollo rosso, citroen en dille

Appel/aardappelsalade
Een salade van aardappel met appel, rijkelijk afgegarneerd met diversen soorten vers fruit

Waldorfsalade
Een salade van selderij met appel, walnoten en kip, gegarneerd met diverse soorten vers fruit

Mexicaanse aardappelsalade
Een salade van aardappel, met paprika, maïs, en verse koriander op smaak gebracht met Mexicaanse kruiden

 

  • GROENTE/ GROENE SALADES

Tomaten salade
Verse tomatensalade met verse basilicum en balsamicoazijn

Gemengde bladsla salade
Een salade van eikenbladsla, lollo rosso en rucola met komkommer, tomaat, pijnboompitten en een lichte dressing

Salade Niçoise
Een bladsalade met tonijn, paprika, lente uitjes, olijven en een franse dressing

Salade haricots vert
Een salade van verse haricots verts met spekcrouton, tomaat, rode uitjes en mosterddressing

Griekse salade
Salade van diverse slasoorten met paprika, tomaat, komkommer, olijven, feta, op smaak gebracht met olijfolie en verse basilicum

Roquefort kaas gecombineerd met zoet en zout
Een combinatie van Roquefort, peer, en een frisse frambozen dressing en spekcrouton met rucola sla

Wintersalade
Verse salade met diverse kool, radijs, winterpeen en kruidendressing

Stoofpeertjes
Heerlijke stoofperen: koud geserveerd

Chinese koolsalade
Een salade van diverse kool, oosterse groente en een frisse dressing

Komkommer salade
Verse komkommersalade met bieslook en een dilledressing

 

  • WARME GERECHTEN

Warme beenham
Warme beenham vers van het mes geserveerd met port/tijm saus

El bondigas
Spaanse gehaktballetjes in een goed gevulde tomatensaus

Boeuf Bourginon
Stoofpot van rundvlees met sjalotten, op smaak gebracht met verse kruiden en gesmoord in een rode wijnsaus

Hazenpeper(seizoen)
Stoofpot van haas op smaak gebracht met verse kruiden en gesmoord in een rode wijn en een kruidenmelange

Javaanse schotel
Rundvleesreepjes geserveerd in een pittige oosterse saus en goed gevuld met verse groente

Varkenshaas in champignonroomsaus
Stukjes varkenshaas geserveerd in een romige saus van champignons

Pikante kung-bo kip
Stukjes gemarineerde kip geserveerd in een licht pikante saus met roergebakken groente

Kipsaté
Heerlijk gemarineerde saté op stokjes ( 3 p.p.) met een Indonesische satésaus

Provençaalse visschotel
Visschotel uit de oven van diversen soorten vis, groenten en Provençaalse kruiden

Franse kabeljauwschotel
Kabeljauwmoten gestoofd in witte wijn met citroen en dille

 

  • PASTA GERECHTEN

Lasagne originale*
Ovenschotel van pastalaagjes met tomaat/gehakt vulling

Lasagne vegetarische*
Ovenschotel van pastalaagjes met groente/kruiden vulling en Ricotta kaas

Tagliatelle carbonara*
Pasta tagliatelle met een warme spek/kaas saus

Tagliatelle vegetarische*
Pasta tagliatelle met een kaas/kruidensaus en bestrooid met walnoten

Spaghetti Bolognese*
Pasta spaghetti met verse Italiaanse bolognese saus, geserveerd met geraspte kaas

* kiest u een van deze gerechten dan vervalt er een warm bijgerecht.

 

  • WARME BIJGERECHTEN

Pomme duchesse
Aardappelrozetjes vers gebakken

Pomme du frites
Vers gebakken frieten

Pomme du gratin
Aardappel gegratineerd uit de oven

Patat bravas
Spaans gekruiden aardappelpartjes uit de oven

Pomme du mediterrane
Franse aardappeltjes uit de oven met verse rozemarijn

Gebakken aardappels
Aardappelblokjes vers gebakken

Aardappelpuree
Gepureerde aardappelen

Rösti
Versgebakken aardappelpannenkoek

Pandan rijst
Geurige witte rijst

Meergranen rijst
Heerlijke rijst met diversen granen

 

  • COMPONENTEN

Amuse roquefort gecombineerd met zoet en zout
Een combinatie van Roquefort, peer, op bladsla met een frisse frambozen dressing en spekcrouton

Amuse witlof/Old Amsterdam
Rauwe witlof met oude kaas, appel, rozijnen en pijnboompitten

Kaas/ham/broccoli taart
Vers gebakken hartige taart uit eigen keuken

Kaasplateau
Diversen soorten binnen en buitenlandse kazen aangeboden met toast

Plateau du pâté
Diversen soorten paté zoals wildpaté, champignonpaté en peperpaté

Ardennen schotel
Een plateau met diversen soorten luxe vleeswaren zoals: fricandeau, Belgische gegrilde ham, Ardennen paté en Ardennerham aangeboden met Toast.

 

  • DESSERTS

Grand dessert buffet
Een rijkelijk gevuld buffet van diverse soorten dessert zoals: diverse roomijs, bavaroise, vers fruit, verse appelcake, slagroom en diverse sausen, toppings, chocolademousse en ijswafels enz.

Grieks fruitdessert
Verse kwark/slagroom met vers seizoensfruit en honingsaus. Een heerlijk fris nagerecht

Roodfruit/rabarber met witte chocolademousse
Een compote van rode vruchten en rabarber. Afgemaakt met een mousse van witte chocolade en een vleugje Sambuca

Tiramisu
Tiramisu is een van oorsprong Italiaans dessert op basis van romige mascarpone-kaas, koffie en Amaretto. Een feestelijke afsluiting van uw buffet

 

DRANKEN

  • DINER DRANKENARRANGEMENT - 3 uur | incl. btw € 17.00p.p. - excl. btw € 15.24 p.p. |

Voor en tijdens het diner of buffet hanteren wij een drankarrangement , ontvangst bij binnenkomst met een aperitief. Onbeperkt water, witte en rode wijn op tafel, onbeperkt fris, bier en binnenlands gedistilleerde dranken en koffie of thee na met een heerlijke bonbon. 

 

  • DINER ONTVANGSTARRANGEMENT (30 minuten) | incl. btw € 7.50 p.p. - excl. btw € 6.82 p.p. | 

Voorafgaand aan het diner. Dit arrangement bestaat uit: 

- Ontvangst met een bruisend glas bubbels
- Onbeperkt dranken van de Hollandse bar (exclusief buitenlands gedistilleerd)
- Op tafel staat een noten mix en zoutjes roomboterkoekjes.

 

AANVULLENDE INFORMATIE

Alle prijzen zijn mede gebaseerd op het aantal personen, datum, duur van uw evenement, het gebruik van de ruimte, diensten en goederen. Indien één van deze componenten wijzigt zal dit worden aangepast in de begroting.

Onder de 25 personen berekenen wij een toeslag van € 3,50 p.p.

Voor een diner van 3 uur rekenen wij vanaf een omzet van € 1.200,- geen zaalhuur (gebaseerd op personele inzet en duur van een dinerarrangement van 3 uur).

Kinderen tussen 5 en 10 jaar krijgen 50% korting op de arrangementsprijzen (m.u.v. kinderarrangementen).

Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis, mits er voor hen een gerecht besteld wordt.

 

Benieuwd naar de faciliteiten van de Raedtskelder? Klik dan hier.