Receptiearrangement A

  • Ontvangst met filter koffie/thee & zoet
  • Onbeperkt gebruik van de ‘Hollandse bar* d.m.v. bar- en plateauservice
  • Op tafel staan gemengde noten en zoute roomboterkoekjes
  • 2 warme hapjes en 1 koud hapje per persoon uit assortiment A

De Raedstkelder is geschikt voor een receptie voor ca. 50 tot 150 personen.

PRIJS 1,5 UUR
€ 16.00 (incl. btw)
€ 14.55 (excl. btw)

PRIJS 2,5 UUR
€ 20.00 (incl. btw)
€ 18.18 (excl. btw)

Alle prijzen zijn mede gebaseerd op het aantal personen, datum, duur van uw evenement, het gebruik van de ruimte, diensten en goederen. Indien één van deze componenten wijzigt zal dit worden aangepast in de begroting. Kinderen tussen 5 en 10 jaar krijgen 50% korting op de arrangementsprijzen en kinderen onder de 5 jaar zijn gratis. Naar wens is de duur en invulling van het arrangement natuurlijk geheel aan te passen.

Wenst u een ontvangst met een glas Prosecco? Kijk dan eens bij RECEPTIEARRANGEMENT B.

DRANKEN ASSORTIMENT

*HOLLANDSE BAR

Frisdranken, vruchtensappen, tapbier, maltbier, wijn, port, sherry, vermout (Martini), jonge jenever, oude jenever, bessenjenever en vieux.

BUITENLANDS GEDISTILLEERDE DRANKEN

Buitenlands gedistilleerde dranken zijn niet inbegrepen, de kosten van deze dranken kunnen eventueel op basis van nacalculatie berekend worden. Het assortiment wordt bepaald in overleg. Hiervan zijn de kosten afhankelijk.     

HAPJES ASSORTIMENT

  • KOUDE HAPJES - ASSORTIMENT A

- Crostini met roombrie en blauwe druif
- Crostini met gerookte zalm, geitenkaas en verse basilicum
- Krokant kuipje met eiersalade en een toefje van verse tuinkers
- Mini ragoutbakje gevuld met kip/kerriesalade, gegrilde paprika en peterselie
- Mini pasteitje gevuld met een rilette van makreel, kruidenmayonaise en dragon

  • KOUDE HAPJES - ASSORTIMENT B

- Crostini met roombrie en blauwe druif
- Crostini met gerookte zalm, geitenkaas en verse basilicum
- Krokant kuipje met eiersalade en een toefje van verse tuinkers
- Mini pasteitje gevuld met een rilette van makreel, kruidenmayonaise en dragon
- Crostini met Parmaham, aioli, snippers van oude kaas en cress
- Korstdeegbakje met verse filet American, kruidensaus, bieslook, sjalotsnippers en knapperig spek

  • KOUDE HAPJES - ASSORTIMENT C

- Crostini met gerookte zalm, geitenkaas en verse basilicum
- Mini pasteitje gevuld met een rilette van makreel, kruidenmayonaise en dragon
- Crostini met Parmaham, aioli, snippers van oude kaas en cress
- Crostini met rilette van gekonfijte hoenderbout, kruidenmayonaise, paprika en peterselie
- Korstdeegbakje met bulgursalade, blauwe kaas en geroosterde bosui
- Crostini met crème van pompoen, rookamandel, geroosterde bataat en peperkaas

  • WARME HAPJES - ASSORTIMENT A

- Diverse kleine snacks (kaassoufflé, gehaktballetjes, kipnuggets)
- Van Dobben bitterballen geserveerd met mosterd en kruidenmayonaise

  • WARME HAPJES - ASSORTIMENT B

- Gefrituurde, Aziatische hapjes & garnalen
- Diverse kleine snacks (kaassoufflé, gehaktballetjes, kipnuggets)
- Van Dobben bitterballen geserveerd met chilisaus, ketjapsaus, mosterd, kruidenmayonaise en mosterd-dillemayonaise

  • WARME HAPJES - ASSORTIMENT C

- Kipsnacks in tempuradeeg
- Gehaktballetjes met koriander en komijn
- Geserveerd met limoen-rode peper saus en yoghurtsaus & tomatensalsa
- Grote garnalen in filodeeg
- Van Dobben garnalenbitterballen

  • PINCHOS - HAPJES OP HANDZAME PRIKKERS

- Chorizo, zongedroogde tomaat en olijf
- Gemarineerde gamba met groene mamoetolijf
- Gekruide mozzarella met cherry tomaat en verse basilicum
- Gerookte prosciuto ham met blanke druif
- Lolly van rundercarpaccio, tramazini brood, pesto en kruiden

  • BORRELPLATEAUS

- Fuet worst, salami felino, overjarige kaas en truffelkaas van kaasboerderij Booij
- Charcutterie van 3 salami’s, 3 hammen en paté van Dordtse poldergans met vijgencompote

  • WARME KLEINE SNACKS

- Mini hamburger met kaas, bacon, ui en kruidensaus
- Mini saté van Yakitori met een saus van soja en citroengras ( 2 p.p.)
- Mini zakje met frites & saus
- Tosti met beenham, vinkenthaler kaas van kaasboerderij Booij en tomaten relish
- Tosti met serranoham, ricotta, gegrilde groente en tomaten salsa
- Mini pizza van tramazinibrood en kruidige tomaten saus met:

| gegrilde groente, mozzarella en basilicum | salami Felino, mozzarella en semi gedroogde tomaatjes | tonijn, rode ui en kappertjes |.

UITBREIDINGEN      

Glas Prosecco (Tosso Frizante) | € 3.95 p.p.      
Glas Cava | € 5.95 p.p.      
Glas Champagne | v.a.€ 8.- p.p.    

Koffie en thee ter afsluiting | € 1.95 p.p.
Koffie en thee met gebaksbuffet* | € 5.50 p.p.     
*Indien gewenst is het mogelijk om bovenstaande optie te vervangen met Prosecco en petitfour daarbij komt een toeslag van € 2.25 p.p.    

Extra koud hapje A | € 1.00 p.s.      
Extra koud hapje B | € 1.20 p.s.       
Extra koud hapje C | € 1.40 p.s.     
Extra warm hapje A | € 0.75 p.s.      
Extra warm hapje B | € 0.95 p.s.    
Extra warm hapje C | € 1.25 p.s.     
Pinchos | € 1.95 p.s.   
Borrelplateaus | € 1.20 p.p.     
Warme kleine snacks | € 1.95 p.s.  

 ZAALHUUR RECEPTIEARRANGEMENTEN

tot € 1.000,- omzet rekenen wij een zaalhuur van € 200,-
€ 1.000,- tot € 1.500,- omzet rekenen wij een zaalhuur van € 150,-
€ 1.500,- tot € 2.000,- omzet rekenen wij zaalhuur van € 100,-
€ 2.000,- of meer omzet rekenen geen zaalhuur

Benieuwd naar de faciliteiten van de Raedtskelder? Klik dan hier.