open
dagen

FAQ

Wellicht is het antwoord op uw vraag op deze pagina terug te vinden.
Zo niet mail ons of neem telefonisch contact op via 078-6356358

Wij helpen u graag verder!

Hoe snel krijg ik reactie op mijn mail?

Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag | 10:00 uur tot 17:00 uur
Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen de mails te beantwoorden.

T: 078-6356358 | E:info@deraedtskelder.nl

Kan ik langs komen om de locatie te komen bezichtigen?

Uiteraard! Wij plannen regelmatig open dagen in.
Het is mogelijk om op deze dagen een afspraak in te plannen.

Bekijk vast de komende open dagen via deze link: Open dagen – De Raedtskelder

Wanneer is mijn reservering definitief?

Op het moment dat u online de offerte geaccepteerd heeft en de factuur voor de reserveringskosten door ons verzonden is. Vanaf dat moment is het geboekte dagdeel
(of dagdelen) exclusief voor u en uw gasten beschikbaar.

Tot wanneer kan ik wijzigingen aanbrengen m.b.t. de inhoud van de reservering?

Het is mogelijk om tot 14 dagen voor aanvang nog aanpassingen te maken binnen het arrangement of te switchen naar een ander arrangement. Het dagdeel/ de dagdelen is wat voor u geboekt staat. Een dagdeel laten vervallen is daardoor ook niet kosteloos. Dit brengt annuleringskosten met zich mee.

U ontvangt van ons een bevestigingsformulier waarin u o.a. het definitieve aantal, eventuele wijzigingen en overige bijzonderheden binnen het gekozen arrangementen in één keer kunt doorgeven. Dit formulier ontvangen wij uiterlijk zeven dagen voor aanvang ingevuld retour.

Let op: Wij verwerken aanpassingen nooit telefonisch. Het is voor zowel voor u als voor ons wenselijk dat dit soort aanpassingen schriftelijk doorgegeven worden.

Er zullen ook kinderen aanwezig zijn, moet ik daar de volledige prijs voor te betalen?

Kinderen onder de 3 jaar oud drinken gratis mee, wenst u de zoetigheid en de snacks/hapjes uit het arrangement ook voor de kleinste gasten uitgeserveerd te hebben laat het ons vooraf weten, dan passen wij de aantallen hierop aan.

Arrangementen kids | 3 t/m 13 jaar oud Prijs p.p.
Kindermenu | driegangen 15,-
Kindermenu drankarrangement 10,75
Drankarrangement | Receptie 15,-
Drankarrangement | Feestavond 17,50
Graag versieren wij de locatie voordat de feestavond begint, is dit mogelijk?

Voor aanvang geven wij u 1,5 uur de gelegenheid voor het aanleveren en plaatsen van decoratie en goederen. De 1,5 uur kunt u ook verlengen tot 2,5 uur voor aanvang. Aangebrachte versieringen, decoraties en goederen dienen op de dag zelf meegenomen te worden.

Kan ik met de auto voor de deur komen?

Bereikbaarheid
Tot 11:00 uur is het mogelijk om zonder ontheffing voor de deur te komen, u dient wel in te rijden vanaf de Visstraat. Om na 11:00 uur voor de deur te kunnen komen met de auto dient er een ontheffing aangevraagd te worden, dit kan via deze link: Ontheffing autoluwe binnenstad – Dordrecht

Groenmarkt 92 Dordrecht is het adres wat kan worden ingetoetst op de navigatie.

Parkeergarages
Voor u en uw gasten is er op 3 minuten loopafstand parkeermogelijkheid in diverse parkeergarages.

Op onze website zijn de parkeergarages aangegeven.

Wanneer ontvang ik de facturen?

Reserveringskosten
Nadat er akkoord is gegeven op de offerte ontvangt u van ons de factuur voor de reserveringskosten. Deze kosten bedragen 750,- Vanaf dat moment houden wij het dagdeel/dagdelen exclusief voor u vast. Op de eindfactuur zullen de reserveringskosten in mindering worden gebracht op het totaalbedrag

Eindfactuur
Deze factuur ontvangt u na het toezenden van het bevestigingsformulier. Wij sturen deze factuur voor aanvang zodat dit meteen als controle dient voor de doorgegeven informatie via het bevestigingsformulier. Wij vragen deze factuur binnen 14 dagen na de factuurdatum te betalen.

Kosten achteraf
Mochten er extra kosten bijkomen op de dag zelf dan factureren wij deze kosten op een nieuwe factuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld consumpties buiten de tijdsduur van het arrangement.