open
dagen

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!
Een mooie en spannende tijd breekt aan.
Jullie zijn op zoek naar een droomlocatie waar alles klopt. De sfeer, de locatie, de service, het eten en ga zo maar door.
Wij vullen graag samen met jullie deze dag in, zodat u een prachtige dag heeft. Zonder zorgen, maar mét sfeer, intimiteit en heerlijk eten.

De voetjes van de vloer? De Raedtskelder leent zich uitstekend voor een spetterend en sfeervol feest. Dans op beats van een DJ of swing op de muziek van een band. Of heeft u liever een meer ingetogen feest? Er zijn legio mogelijkheden voor een feestavond in de Raedstkelder, vanaf 40 tot 150 personen.

Een receptie is er in vele vormen en maten. Wat uw wens ook is, u kunt ervoor terecht bij de Raedtskelder. Of het nu gaat om een receptie van uw huwelijk, een (huwelijks)jubileum, een viering of een afscheid. De Raedtskelder biedt u een ongedwongen en intieme plek om een receptie te vieren met uw familie, vrienden of collega’s.

Zoekt u een bijzondere, exclusieve locatie om met een (grote) groep heerlijk te eten en te genieten? Of vult u uw bruiloft, feestavond of receptie graag aan met een buffet? Wij schotelen u en uw gasten een smaakvol buffet voor, dat in eigen keuken is bereid.

Heerlijk genieten van een diner in een prachtige en sfeervolle omgeving? Ervaar private dining met vrienden, familie , collega’s of zakenpartners in De Raedtskelder, ook dé plek voor een culinaire avond! Al onze smakelijke gerechten, met uitsluitend verse ingrediënten, worden bereid in eigen keuken.

Kiest u liever voor een besloten lunch voor uw groep of bedrijf? Kom dan lunchen in De Raedtskelder, waar historie en een heerlijk lunchbuffet de gouden combinatie vormen voor een unieke én smaakvolle ervaring.

Wrijf de slaap uit uw ogen, bewonder de pracht van de Raedtskelder en geniet van een overheerlijk ontbijt. Tik een eitje, smul van een croissant en laad uzelf op met muesli en yoghurt. Aanschouw een royaal ontbijtbuffet met een rijke selectie aan brood, verschillende broodjes en hartig en zoet beleg.

De Raedtskelder is een unieke locatie om sfeervol te vergaderen. Met haar gotische gewelven en authentieke elementen is de Raedtskelder al een bezienswaardigheid op zich en door haar besloten karakter ideaal voor vergaderingen.

Onze compleet verzorgde kookworkshop is ideaal als teambuilding of als een gezellig en ongedwongen uitje met uw familie of vrienden. Onder begeleiding van onze chef-kok bereidt u samen de lekkerste gerechten, waarna u in de sfeervolle ruimte van De Raedtskelder aan tafel gaat om alle bereide gerechten te verorberen.